MMG Company

Vaša profitabilnost je naš prioritet

Odredi perfektan ton

Odredi perfektan ton svaki put

Naš najsavremeniji pro-S sistem omogućava vam da postignete superiorno podudaranje i tačnost traženog tona boje, brže i lakše nego ikad. Naš pro-S sistem je sastavljen iz 4S, tj. 4 profesionalne komponente, pa krenimo redom sa upoznavanjem:

super match

 

 

 

 

 

 

ok 5 Mixit Pro: Uhvati pravu boju pritiskom na dugme (prva pro-S komponenta)

mixit proSikkens zna da je tačnost tona boje za reparaciju uvek na  mestu broj jedan čemu teže sve lakirernice pri popravci vozila.

Da bi povećao profitabilnost i smanjio rastur materijala, ovaj prijatan i komforan program omogućava lakireru da odredi i izmiksuje potrebnu količinu boje za završetak reparacije.

 
Ujedno, Mixit Pro je dizajniran da ponudi čitav niz funkcija izveštavanja. Od same analize potrošnje, ispravljanja greške i pristup rekalkulaciji miksova, pa do izveštaja o materijalnim troškovima po otvorenom radnom nalogu ili predatom poslu.
Napredan i hardverski zahtevan softver najnovijih tehničkih dostignuća dizajniran za povećanje profitabilnosti. 

Više o Mixit Pro »

 ok 5Sikkens Color Scala Pro: pomoć pri selekciji pravog tona (druga pro-S komponenta)

ColorScala Pro

U potrazi ste za savršenim tačnim tonom boje? Color Scala Pro (2) je idealan izbor. Velike, odvojene, ošpricane kartice olakšavaju odabir prave varijante. Zbog toga što su ove pro varijante ošpricane sa aktuelnim proizvodima, one predstavljaju stvarni završni izgled tona koji ćete zamešati, uz garanciju da je zamešani ton identičan odabranom tonu na varijant kartici.

CR 5325sav ton22

Drugim rečima, ton koji vidite na ošpricanoj varijanti je zapravo ton koji ćete dobiti miksovanjem. Ošpricane pro kartice u velikoj meri pomažu u određivanju traženog tona boje, uz najveću moguću tačnost. Ujedno su eleminisane sve eventualne greške koje mogu nastati u štampi i razlike varijant kartica i dobijenog tona miksovanjem, što se dešavalo sa štampanim (printanim) karticama. 

Više o Color Scala Pro »

ok 5 Automatchic 3: snimi boju na pametan način  (treća pro-S komponenta)

Jedan od glavnih izazova u reparaciji vozila je postići 100% tačnost boje. Automatchic 3 je spektrofotometar najnovije generacije koji sada omogućava usklađivanje boja brže i lakše nego ikada.

am3 manj car

Nova treća verzija uređaja opremljena je nasavremenijom LED tehnologijom, poboljšano je optimalno pozicioniranje i način određivanje tona.

Potpuno su eleminisane i smetnje prouzrokovane spoljnim izvorima svelosti. Brz i jednostavan proces kalibracije obezbeđuje pouzdanost i savršene rezultate u radu spektrofotometra, a za značajno kraće vreme.

Sa Automatchic-om 3, lako ćete pronaći najbolju kolor formulu za bilo koji automobil koji vidite na putu. Perfektna tačnost tona, brz proces merenja i jednostavnost pri upotrebi su karakteristike koje ga čine spektakularnim i jedinstvenim.

 Više o Automatchic 3 »       

ok 5 MMG Company: vaša profitabilnost je naš prioritet  (četvrta pro-S komponenta)

mmg logo site

 

Četvrta i poslednja komponenta bez koje pro-s sistem ne funkcioniše je veliko stečeno znanje i dugogodišnje iskustvo ljudi iz MMG Company, ili jednostavnije profesionalci iz MMG Co. koji će sve pro-S komponente stopiti u jedno i povezati ih svojim umećem. Finalni proizvod je uvek isti:

PERFEKTNA KVALITETNA NEVIDLJIVA POPRAVKA, ili drugim rečima, UVEK ZADOVOLJNA MUŠTERIJA.

 

dve bojeTest:

Naučite da posmatrate i doživljavate boje na pravi način. Evo jednog kratkog testa za vas. Na slici desno vidite prikazana dva siva tona.

U našem poslu, svi bi bili zadovoljniji kada bi ove dve sive boje bile sličnije jedna drugoj ili bar približno slične pa se odmah i brzopleto prihvatamo ,,toniranja“.

Međutim, zastanimo samo za čas i posmatrajmo. Postavimo običnu olovku horizontalno između ove dve boje... Test uspeo. 

Vaša profitabilnost je naš prioritet

ok 5 Za više informacija  kontaktirajte nas »