MMG Company

Vaša profitabilnost je naš prioritet

Sikkens Akril

                                                                                                                                                                                           

acpAutocryl Plus (ACP)

Visokokvalitetni Akril ekstremne pokrivne moći

ACP je visokokvalitetni HS akril. Idealan završni sloj za one kojima je potrebna maksimalna produktivnost uz najveći mogući dostupni kvalitet.

Lakoća aplikacije uz perfektan sjaj, velika pokrivna moć i izuzetna postojanost, stavljaju ovaj proizvod u sam svetski vrh. Kada je potrebno zadovoljiti najviše standarde, Autocryl Plus je pravi odabir.

 

 


acp lv setAutocryl Plus LV

HS akril sa niskim VOC nivoom

Dvo-komponentni akril, HS kvaliteta sa niskim VOC-om, 420 gr/lit. (Low Voc proizvod). Prisutan u Evropskoj Uniji i svetu još od 2007 godine.

Velika pokrivna moć, lakoća nanošenja uz perfektan sjaj i izuzetnu postojanost, stavljaju ovaj proizvod u materijale najvišeg kvaliteta.

Idealan LV (low voc) HS akril za sve one kojima je potrebna maksimalna produktivnost uz najveći mogući dostupni kvalitet bez kompromisa.


mat paste 444Matting Paste 444

Mat pasta

Standardizovano sredstvo za matiranje, dizajnirano da umanji nivo sjaja u ACP-u i ACP LV-u. U zavisnosti od odgovarajućih različitih tehnika nanošenja, završni sloj može takođe dobiti različite teksture nanosa.

Dostupan je i kompletan svoč (kartice) sa uzorcima različitih tekstura i kratkim upustvima za nanošenje i primenu paste za matiranje 444.